Ljubezen naša vsakdanja, vsak po svoje jo izsanja
11.06.2018
Ljubezen naša vsakdanja, vsak po svoje jo izsanja
Res lepo doživetje včeraj na koprski osnovni šoli ... Letni koncert vokalne skupine Korala, ki jo vodi Anton Baloh z naslovom Ljubezen naša vsakdanja, vsak po svoje jo izsanja smo z ljubezenskimi pesmimi v celoto povezali poleg ženskega zbora našega društva, ki ga vodi Eneja Baloh še Kulturno društvo Lovski pevski zbor Dekani in KD MOPZ Izola, ki ju vodi Anton Baloh. Prepevalo nas je kakih 80 pevk in pevcev.
Dogodek je zasnovala Eneja Baloh, ki je scenarij in režijo prireditve zaupala Editi Frančeškin. Ta je prispevala tekstovni del in pripravila ekipo 11 recitatorjev, igralcev in plesalcev s prikupno otroško folklorno skupino Valček OŠ Koper, ki so kot povezovalna "rdeča nit" med posameznimi zborovskimi skladbami dogodek spretno zaokrožili v dovršeno celoto. Klavirske vložke in spremljavo je prispevala Nives Pavlič. Organizatorka celotnega dogodka je bila predsednica KD ŽVS Korala Tatjana Baloh. 
Številno občinstvo srednjih let se je večkrat odzvalo s skrivnostnim muzanjem ob podoživljanju svoje mladosti, kot tudi s spontanim smehom pri zabavnejših vložkih; nad modernimi oblikami sporazumevanja med mladimi pa se je bilo tudi za zamisliti. Izvajalci smo bili nagrajeni s toplimi aplavzi. Vsekakor bi bil dogodek vreden še kakšne ponovitve na kakšni drugi lokaciji. Čestitke vsem!
Korte

Korte so največji in najlepši kraj izolskega zaledja, kjer ohranjajo tradicijo in gojijo kulturo.

Pridite in se prepričajte! 

KULTURNI DOM KORTE Korte 44, PoŠta Izola, 6310



PRAVNA OBVESTILA  /   PRAVILNIK O ZASEBNOSTI  /   POLITIKA O RABI PIŠKOTKOV
Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King