Napovedi

CIKEL PREDAVANJ
11.04.2021 13:09     Obiskovalcev:62     A+ | a-

Datum: 11.04.2021 - 12.24.2021

Čas: 0:00 - 0:00

Lokacija: Zadružni dom Korte, mala dvorana (pevska soba)

×

Vabljeni na tretje predavanje iz cikla štirih, v sredo, 8. 12., ob 18. v malo dvorano (pevsko sobo) Zadružnega doma v Kortah!
 
Predavala bo ROMINA SALVI, diplomirana naturopatinja
Tako kot vse naravne kreacije, smo tudi ljudje v svoji osnovi popolni in celoviti. Večina se nas rodi s popolnim telesom in s povsem delujočem imunskim sistemom. Kaj se zgodi, da se začnejo pojavljati bolečine, bolezni in raznovrstni neprijetni simptomi? Zakaj v telesu nastane rak? Ali je res možno, da telo deluje proti sebi? O teh in podobnih vprašanjih bomo govorili na srečanju, kjer bomo obravnavali odkritja medicinske znanstvene vede psihonevroimunologije, ki dokazuje, kako zmotno je mišljenje o ločenem dojemanju psihe in telesa in predvsem Nove germanske medicine, ki do potankosti natančno odkriva vzroke za vsako bolezensko težavo. Ugotovili bomo, da se iz simptomov telesa lahko mnogo naučimo o sebi in da je lahko bolezen vse prej kot sovražnik.
Udeleženci bodo lahko postavljali vprašanja in po želji izpostavili svoje težave, ki jih bomo skušali osvetliti z obravnavanega vidika.
Prvo predavanje KAJ VSE JE ŠE MOGOČE Z IZGORELOSTJO je 10. 11. izvedla SUZANA RITOŠA in predstavila antistres tehniko ACCESS BARS (vstopne točke). 
V sredo, 24. 11. je o tradicionalni kitajski medicini z njeno vejo TUINO, masažno tehniko zdravljenja in o pravilnem pitju vode spregovoril ROBERT SLAPAR.

Cikel predavanj pa zaključi 22. 12. ANDREJ PEŠEC, univ. dipl. pol. s temo MODER ČLOVEK SE NE STARA, MODER ČLOVEK ZORI.
Predavanja bomo tudi prenašali v živo po spletu (FaceBook, YouTube), bomo pa zelo veseli, če se predavanj udeležite osebno!
Korte

Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King