Novice

Predavanje o točkah Access Bars
17.11.2021
Predavanje o točkah Access Bars
Minulo sredo, 10. 11., smo lahko sledili zanimivemu predavanju SUZANE RITOŠA  na temo KAJ VSE JE ŠE MOGOČE Z IZGORELOSTJO.

Predavateljica je izvedla in predstavila antistres tehniko ACCESS BARS®.   

Access Bars® je niz 32 točk na glavi. Medtem ko se točk rahlo dotikamo, stimuliramo pozitivne spremembe v možganih. S tem se  razprši elektromagnetne komponente stresa, misli in čustev. Posledično to sproži naravno telesno sposobnost zdravljenja in olajša potrebne fiziološke spremembe za boljše počutje.
Na željo prisotnih je ta način masaže demonstrirala na treh udeleženkah, ki smo se lahko prepričale, da ta tehnika sproščanja resnično deluje že po prvi obravnavi.

Prihodnjo sredo, 24. 11. ob 18.uri pa pripravljamo drugo  predavanje (iz cikla štirih). Namesto najprej napovedane naturopatinje ROMINE SALVI (zaradi bolezni predavanje prenesemo na sredo, 8. 12., ob 18.) bo o kitajski tradicionalni medicini (TKM) in njeni veji TUINI predaval ROBERT SLAPAR. Govoril bo o pomenu ravnovesja v naravi, povezanosti 5 elementov s posameznim človeškim notranjim organom. Poseben poudarek bo na vodi.

Tudi to predavanje bo v sejni (pevski) sobi Zadružnega doma v Kortah. Lepo povabljeni!

Korte

KULTURNI DOM KORTE Korte 44, PoŠta Izola, 6310



PRAVNA OBVESTILA  /   PRAVILNIK O ZASEBNOSTI  /   POLITIKA O RABI PIŠKOTKOV
Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King