KD Korte ustanavlja novo PRITRKOVALSKO SKUPINO
15.12.2013
KD Korte ustanavlja novo PRITRKOVALSKO SKUPINO
KD Korte ustanavlja novo PRITRKOVALSKO SKUPINO, v katero vabimo vsakogar, ki bi ga ta ljudska umetnost zanimala in veselila (leta in spol nista najpomembnejša, le da ima otrok vsaj 5 let, lahko tudi družina). Vaje bodo ob četrtkih ob 19.20 do 20.50 v pevski sobi zadružnega doma. Vodil jih bo priznani slovenski kolavdator in učitelj pritrkovanja, g. MARKO ČESEN iz Vipave, ki ima na tem področju dolgoletne bogate izkušnje in uspehe, tudi mednarodne. Povejte naprej, predvsem pa: pridite, ne bo vam žal!

Žene in dekleta, ki rade pojete! Še eno leto je naokrog in vstopile smo, pevke Ženskega pevskega zbora KD Korte, v peto leto svojega delovanja. Načrtujemo bogato sezono, delovno, a tudi z zabavo začinjeno. To bo sezona, v kateri se bomo pripravljale na snemanje prve zgoščenke, ne bo manjkalo pa niti prijetnih in svečanih srečanj s pevskimi nastopi doma in povsod tam, kamor nas bodo povabili. Da bi nam bilo še lepše in predvsem, da bi se naš glas okrepljen slišal še dlje in močneje, vabimo vse, ki rade pojete, še zlasti tiste z zelo visokimi in zelo nizkimi glasovi, da se nam pridružite na pevskih vajah OB PONEDELJKIH, OB 20. URI V PEVSKI SOBI ZADRUŽNEGA DOMA V KORTAH.
Korte

Korte so največji in najlepši kraj izolskega zaledja, kjer ohranjajo tradicijo in gojijo kulturo.

Pridite in se prepričajte! 

KULTURNI DOM KORTE Korte 44, PoŠta Izola, 6310PRAVNA OBVESTILA  /   PRAVILNIK O ZASEBNOSTI  /   POLITIKA O RABI PIŠKOTKOV
Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King