Pravna obvestila

Predmet teh obvestil so spletne strani na naslovu korte-kultura.net.

  Vsebine in fotografije,
objavljene na spletnem mestu korte-kultura.net so last Kulturnega društva Korte (nadalje KD Korte) in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja KD Korte.

Na spletnem mestu korte-kultura.net so objavljene povezave na spletne strani tudi drugih podjetij/organizacij. Nad vsebinami teh spletnih strani KD Korte nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Vse slike so bile narejene na KD Korte in so njena last. Slik, ki so t.i. javna last, ker niso bile zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah, na spletni strani korte-kultura.net ni.

  Varovanje zasebnosti
Več o varovanju in politiki zasebnosti najdete tu.

  Piškotki
Več o uporabi piškotkov na naši strani najdete na tej povezavi.

  Stik z nami
V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov se obrnite na:
KD Korte / Korte 44, Pošta Izola, 6310, Slovenija / email

Pridržujemo si pravico do teh sprememb.
Upravljavec te spletne strani je KD Korte.
Korte

Korte so največji in najlepši kraj izolskega zaledja, kjer ohranjajo tradicijo in gojijo kulturo.

Pridite in se prepričajte! 

KULTURNI DOM KORTE Korte 44, PoŠta Izola, 6310PRAVNA OBVESTILA  /   PRAVILNIK O ZASEBNOSTI  /   POLITIKA O RABI PIŠKOTKOV
Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King