Med Slovenci v Srbiji (Novi Sad, 9. - 11. 11. 2018)
12.11.2018
Med Slovenci v Srbiji (Novi Sad, 9. - 11. 11. 2018)
Skupaj s šestimi zbori društev Slovencev iz Novega Sada, Subotice, Beograda in Zrenjanina, orkestrom in solistom Slovenskega združenja Jožefa Špringerja iz Kakanja in folklorno skupino društva Slovencev Bazovica iz Reke je naš ženski zbor, še zadnjič pod vodstvom Eneje Baloh, v prekrasni novosadski Sinagogi poustvaril bogat kulturni dogodek na Večeru slovenske pesmi ob VI. dnevih slovenske kulture 2018. 
Zahvaljujoč se našim odličnim gostiteljem - Društvu Slovencev Kredarica Novi Sad, posebej še ge. Elzi Ajduković iz vodstva društva, profesorici slovenščine, ge. Rut Zlobec in predsedniku društva Kredarica, g. Ivanu Zavrtaniku, za brezhibno organizacijo, prijazen sprejem, za naše dobro počutje in doživet kulturni utrip tega večera v enkratnem okolju veličastne Sinagoge, smo prijetne trenutke in občutke, pa tudi okuse tega že praznično prednovoletnega vzdušja in utripa mesta, ki ohranja svojo veliko dušo, prinesli domov v svojih mislih in srcih. 
(Foto: Klemen Jug)
Korte

Korte so največji in najlepši kraj izolskega zaledja, kjer ohranjajo tradicijo in gojijo kulturo.

Pridite in se prepričajte! 

KULTURNI DOM KORTE Korte 44, PoŠta Izola, 6310PRAVNA OBVESTILA  /   PRAVILNIK O ZASEBNOSTI  /   POLITIKA O RABI PIŠKOTKOV
Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King