Novice

Cikel predavanj o zdravju in boljšem počutju. Romina Salvi.
11.12.2021
Cikel predavanj o zdravju in boljšem počutju. Romina Salvi.
V sredo, 8. 12. 2021 je Romina Salvi, diplomirana naturopatinja v sejni sobi Zadružnega doma v Kortah peščici interesentov spregovorila o tem, zakaj zbolimo in kaj nam sporočajo simptomi.

Tako kot vsa naravna bitja smo tudi ljudje v svoji osnovi popolni in celoviti. Večina se nas rodi s popolnim telesom in s povsem delujočim imunskim sistemom. Vendar ... Slišali smo, kaj se mora zgoditi, da se nam začnejo pojavljati bolečine, da zbolimo in zaznamo raznovrstne neprijetne simptome pa zakaj v telesu nastane rak, ali je res možno, da telo deluje proti sebi. O teh in podobnih vprašanjih je bil govor na srečanju, kjer smo obravnavali odkritja medicinske znanstvene vede psihonevroimunologije, ki dokazuje, kako zmotno je mišljenje o ločenem dojemanju psihe in telesa in predvsem Nove germanske medicine, ki do potankosti natančno odkriva vzroke za vsako bolezensko težavo. Iz simptomov se lahko mnogo naučimo o sebi. Bolezen pa je lahko vse prej kot sovražnik.

 

Za sredo, 22. 12. pa v KD Korte pripravljamo še zadnje predavanje iz cikla štirih. O tem da se »moder človek ne stara, ampak zori« bo govoril ANDREJ PEŠEC, univ. dipl. polit.
Vabljeni!

Korte

KULTURNI DOM KORTE Korte 44, PoŠta Izola, 6310



PRAVNA OBVESTILA  /   PRAVILNIK O ZASEBNOSTI  /   POLITIKA O RABI PIŠKOTKOV
Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King